Vokser hestekastanjetræer i Amerika?

Indholdsfortegnelse:

Vokser hestekastanjetræer i Amerika?
Vokser hestekastanjetræer i Amerika?

Video: Vokser hestekastanjetræer i Amerika?

Video: Vokser hestekastanjetræer i Amerika?
Video: Islam is Transforming America (for the better) 2024, Marts
Anonim

Hestekastanjer findes i naturen som både et træ og en busk og findes i alle tempererede regioner i Europa, Asien og Nordamerika.

Hvor vokser kastanjer i USA?

Castanea dentata er et hurtigt voksende løvfældende løvtræ, der historisk når op til 30 meter (98 fod) i højden og 3 meter (9,8 fod) i diameter. Det spændte fra Maine og det sydlige Ontario til Mississippi og fra Atlanterhavskysten til Appalacherne og Ohio-dalen.

Hvor vokser hestekastanjetræer?

Drækning af hestekastanjetræer:

En hestekastanje kan være et fantastisk enkeltstående prøvetræ, eller på større arealer vil det passe godt sammen med andre træer. De vil trives bedst på et solrigt sted i jorden, der er humusrig og frugtbar, fugtig og alligevel fritdrænende.

Får du hestekastanjer i Amerika?

Buckeye-træer, som er opkaldt efter det skinnende frø, der ligner et rådyrs øje, er hjemmehørende i Nordamerika. Hestekastanje (som ikke er relateret til det almindelige kastanjetræ), hale fra Balkan-regionen i Østeuropa. I dag dyrkes hestekastanjetræer vidt omkring på den nordlige halvkugle.

Er der kastanjetræer i USA?

Den amerikanske kastanje (Castanea dentata) var et af de mest almindelige træer i området. … Men den amerikanske kastanje er faktisk ikke uddød. Faktisk er der millioner af spirer, der kan findes i hele dets oprindelige område.

Anbefalede: