Var klippen i cfl?

Indholdsfortegnelse:

Var klippen i cfl?
Var klippen i cfl?

Video: Var klippen i cfl?

Video: Var klippen i cfl?
Video: Я вернул его домой. Немецкая овчарка по имени Дом 2024, Marts
Anonim

Han stræbte efter at have en professionel karriere inden for fodbold og deltog i 1995 NFL Draft, men gik uden draft. Han skrev under med Calgary Stampeders fra Canadian Football League (CFL), men blev klippet fra holdet i sin første sæson. … I 2004 forlod han WWE for at forfølge en skuespillerkarriere.

Hvorfor blev Dwayne Johnson skåret fra CFL?

Spillede bold, jeg var altid den "hårdeste arbejder i rummet" og gjorde alt, hvad jeg kunne for at komme til CFL og så forhåbentlig nå NFL, hvor jeg drømte om at få en All Pro/Super Bowl Champion fodbold karriere. I stedet blev jeg skåret fra holdet, fik at vide, at jeg ikke var god nok - og blev sendt hjem med 7 dollars til mit navn.

Hvornår blev The Rock skåret fra CFL?

I sæsonen 1991 vandt han en ring med Hurricanes. The Rock nåede det ikke til NFL, men han fik en chance for at spille med CFLs Calgary Stampeders i 1995. Hans ophold i ligaen varede ikke længe. Han blev skåret efter blot to måneder med holdet.

Var The Rock på et fodboldhold?

Efter at have afsluttet en bachelorgrad i generelle studier i kriminologi og fysiologi i 1995, skrev han under med Calgary Stampeders i Canadian Football League (CFL) som linebacker. Johnson blev tildelt træningslisten, men blev skåret to måneder inde i sæsonen, da han kæmpede med skader.

Har The Rock nogensinde boet i Canada?

Mens The Rock aldrig boede i Canada i sin barndom, lovede Soulman at tage sin søn tilbage til sin hjemby en dag. … Mens han kun blev et par uger, sagde den pensionerede wrestler: "Jeg kommer tilbage, og jeg kan endda tage The Rock med mig næste gang. "

Anbefalede: