Strømmer Harry Potter i Australien?

Indholdsfortegnelse:

Strømmer Harry Potter i Australien?
Strømmer Harry Potter i Australien?

Video: Strømmer Harry Potter i Australien?

Video: Strømmer Harry Potter i Australien?
Video: Harry and the Snake | Harry Potter and the Philosopher's Stone 2024, Marts
Anonim

Alle 8 Harry Potter-film er samlet igen på ikke én, ikke to, men tre australske streamingtjenester. Denne velsignelse fandt også sted under De Vises Stens 20-års jubilæumsår.

Hvilken streamingtjeneste er Harry Potter i Australien?

Hele suiten af Harry Potter-film har fundet sig selv et hjem på Binge. Lige nu kan du se alle otte film på Foxtels budgetstreamingtjeneste sammen med en masse favoritter som Big Little Lies, Game of Thrones, Succession og mere.

Er Harry Potter på Netflix Australien?

Nå, du vil blive glad for at vide, at alle Harry Potter-filmene allerede er der. Desværre vises de ikke på Netflix-biblioteker over hele verden, og kan kun ses i Australien og Tyrkiet.

Hvilken streamingtjeneste er Harry Potter på?

Selv om filmene i øjeblikket streames på HBO Max, kan du fra tid til anden også se dem på NBCUniversals streamingtjeneste Peacock. På grund af en aftale, der går tilbage til 2016 (før HBO Max' eksistens), har NBCUniversal tv- og digitale rettigheder til filmene indtil 2025.

Hvor kan jeg se Harry Potter gratis i Australien?

Fellow streamingplatforme BINGE og Foxtel Now prale i øjeblikket med alle Hogwarts-filmene. Lige nu. Hvis du er ny på begge platforme, tilbyder de begge en gratis prøveperiode, så du kan sætte tid af til at se magien uden omkostninger. BINGE har en 2-ugers gratis prøveperiode tilgængelig for nye abonnenter.

Anbefalede: