Var yoonbum og sangwoo relateret?

Indholdsfortegnelse:

Var yoonbum og sangwoo relateret?
Var yoonbum og sangwoo relateret?

Video: Var yoonbum og sangwoo relateret?

Video: Var yoonbum og sangwoo relateret?
Video: The audio.. 😳😞 #koogi #manga #sangwoo #yoonbum 2024, Marts
Anonim

Yoonbum er ældre, men han vidste aldrig rigtig, hvem hans mor, og vi får at vide, at mor var ude af livet ret tidligere. Så er der en mulighed for, at hun forlod bum af en eller anden grund og så blev gift igen med sangwoo far og så fik sangwoo. Således at sangwoo og yoonbum halvbrødre.

Er Sangwoo og Yoonbum i et forhold?

Yoon Bum er allerede besat af Sangwoo, da tegneserien begynder, hvilket er årsagen til, at Sangwoo valgte at holde ham som gidsel i stedet for straks at dræbe ham. De to udvikler langsomt et intenst seksuelt forhold, som til tider er for meget, men også viser den rodede dynamik.

Er Sangwoo Yoonbum onkel?

Kapitel 45

Efter et kort stykke tid høres en persons fodtrin af Bum efterfulgt af Sangwoo, der beder ham om at åbne øjnene. Chokerende nok afsløres det, at " nutiden" var hans onkel.

Hvem er Yoonbums forældre?

Biografi. Foto af Bums mor med Bums onkel Eunjoo er mor til Yoon Bum, hovedpersonen i Killing Stalking. Der vides intet meget om hende, udover at hun forlod Yoon Bums onkel til hans bror, der gik på universitetet, blev gift med ham og modtog Yoon Bum sammen med ham.

Hvem dræbte bumsen?

Mens han forlader hospitalet, overhører Bum en ældre kvinde, der hævder, at hun dræbte Sangwoo, efter at han blev ved med at råbe Bums navn hele natten. Denne afsløring antyder, at Sangwoo ikke døde på grund af sine skader fra branden. Den vildfarne gamle dame kvælede ham.

Anbefalede: