Hvor bor elaine benes?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor elaine benes?
Hvor bor elaine benes?

Video: Hvor bor elaine benes?

Video: Hvor bor elaine benes?
Video: Elaine's Dancing | The Little Kicks | Seinfeld 2024, Marts
Anonim

Elaine Benes' lejlighed er med i nogle afsnit. Hun bor på 16 West 75th Street, i lejlighed 2G. Vi lærer Elaines adresse i "The Race".

Hvor bor Seinfeld-karaktererne?

Jerrys lejlighed (129 West 81st Street, Apartment 5A) er, hvor Jerry Seinfeld bor og er placeret i New York City. Hans lejlighed er norm alt et mødested for ham og hans venner George Costanza og Elaine Benes. Hans nabo, Cosmo Kramer, kommer også på besøg, når han har lyst.

Hvilket kvarter foregår Seinfeld i?

Seinfeld ligger hovedsageligt i en lejlighedsbygning i Manhattans Upper West Side i New York City. Det er blevet beskrevet som "en forestilling om ingenting", ofte med fokus på detaljerne i dagligdagen.

Hvem er Elaine Benes forældre?

Elaine er den eneste hovedperson hvis mor aldrig dukker op. Hendes far, en barsk forfatter ved navn Alton Benes (Lawrence Tierney), en karakter baseret på forfatteren Richard Yates, var med i "The Jacket".

Gifte Elaine sig med Jerry?

Selv om Jerry og Elaine stadig er i et forhold i slutningen af afsnittet, er de ikke længere sammen ved sæsonens udgang. … Jerry og Elaine er ikke sammen, dog ved starten af tredje sæson. Seinfeld og David besluttede, at de havde tilfredsstillet NBC-cheferne og gik tilbage til det oprindelige format.

Anbefalede: