Hvornår lukker nakiska?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår lukker nakiska?
Hvornår lukker nakiska?

Video: Hvornår lukker nakiska?

Video: Hvornår lukker nakiska?
Video: Naeslund back to winning ways | Women's Ski Cross | Nakiska | FIS Freestyle Skiing 2024, Marts
Anonim

Nakiska er et skisportssted i det vestlige Canada, i regionen Kananaskis Country i provinsen Alberta. Det ligger 83 km fra Calgary, vest på Highway 1 og syd på Highway 40. "Nakiska" er et Cree-ord, der betyder "at mødes" eller "mødested."

Er bunny hill ved Nakiska gratis?

Børn på 5 og derunder er teknisk gratis på alle RCR-skisportssteder. … Både børn og voksne har generelt fået lov til at stå på ski gratis i begynderområdet ved Nakiska, der betjenes af det magiske tæppe.

Hvem ejer Norquay ski?

Siden oktober 2006 har skisportsstedet Mount Norquay været ejet af en gruppe Alberta-baserede investorer. Denne ejergruppe består af Ken Read, en tidligere olympisk og VM-olympisk alpin skiracer; Len, Peter og Robert Sudermann fra Fortune Resorts; og Stephen Ross fra Devonian Properties i Canmore.

Er Nakiska godt for begyndere?

Nakiska skisportssted er ideelt for begyndere. Der er folk, der flytter lige ved basestationen i Nakiska Day Lodge til de første forsøg på ski. Meget lette pister fører til bronze dobbelt stolelift. Begyndere vil finde mange brede og meget nemme pister her.

Har du brug for et Kananaskis-pas til Nakiska?

Med virkning fra 1. juni 2021 kræves et Kananaskis Conservation Pass for at parkere dit køretøj i provinsparken og offentlige arealer i Kananaskis og Bow Valley. Tag på alpint skiløb eller snowboard på stedet for de olympiske vinterlege i 1988.

Anbefalede: