Hvordan kontrollerer Palkia plads?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan kontrollerer Palkia plads?
Hvordan kontrollerer Palkia plads?

Video: Hvordan kontrollerer Palkia plads?

Video: Hvordan kontrollerer Palkia plads?
Video: Learn How To Control Your Mind (USE This To BrainWash Yourself) 2024, Marts
Anonim

Palkia kan bruge rummets kraft til at rejse til enten fjerne steder eller andre dimensioner. Det rum, den kontrollerer, kan blive mere stabilt med sit eget åndedræt. Palkia har magten til at skabe et nyt univers alene eller med Dialga. … Palkia er den eneste kendte Pokémon, der kan lære Spacial Rend.

Skapede Palkia plads?

Ifølge legenderne om Sinnoh blev de samtidig skabt af Arceus, også kendt som "den oprindelige", da universet og Sinnoh-regionen begyndte ved Spear Pillar. … Dialga styrer tiden, og Palkia styrer rummet, to aspekter af det firedimensionelle univers, som Pokémon-verdenen, ligesom vores egen, er en del af.

Er Palkia tid eller rum?

Palkia er baseret på rum som i dimensionsrum (som bruges i fjerdedimensional rum-tid og derfor dens duo med Dialga). Dets koncept er ikke baseret på det ydre rum, dvs. universets tomrum, der indeholder interstellare legemer uden for denne planets atmosfære.

Er Palkia stærkere end Dialga?

Dialga slår Palkia snævert ud Til sidstBegge disse Pokémon er let nogle af de stærkeste i Pokémon Diamond & Pearl, men Dialga ender i sidste ende med at blive den stærkeste mulighed. … Palika er lidt hurtigere, men Dialga har lidt mere sundhed for at kompensere for det.

Hvem er stærkere end Arceus?

Ultra Necrozma har en basisstattotal på 754, hvilket er en del højere end Arceus' tidligere rekord på 720. Ser man på lige statistik, ser det ud til, at Ultra Necrozma er langt stærkere end skaberen af Pokémon-universet.

Anbefalede: