Hvorfor forlod steve spurrier florida?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod steve spurrier florida?
Hvorfor forlod steve spurrier florida?

Video: Hvorfor forlod steve spurrier florida?

Video: Hvorfor forlod steve spurrier florida?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Marts
Anonim

“Jeg forlod ikke South Carolina, fordi jeg ikke kunne lide coaching. Jeg forlod fordi vi havde et rod af et hold, og jeg var cheftræner, og jeg skabte det og lavede en masse fejl, sagde Spurrier ifølge Graham Hall fra The Gainesville Sun.

Hvorfor forlod Spurrier Florida?

"Jeg er ikke udbrændt, stresset eller ment alt træt af coaching," sagde Spurrier i en erklæring. "Jeg føler bare, at min karriere som college-cheftræner efter 15 år er fuldendt, og hvis muligheden og udfordringen ved at træne et NFL-hold opstår, er det noget, jeg gerne vil forfølge."

Hvornår forlod Steve Spurrier Florida?

Spurrier elsker sin alma mater, og hans alma mater elsker ham. Selvom han forlod efter 2001-sæsonen, er han stadig en af de mest populære skikkelser for Gator fodboldfans.

Hvor er Steve Spurrier nu?

Han er i øjeblikket ambassadør og konsulent for University of Floridas atletiske afdeling. Den vindende træner er blot en af fire, der er blevet optaget i College Football Hall of Fame som træner og spiller. Lisa Spurrier King med Better Homes and Gardens Real Estate Thomas Group holder børsnoteringen.

Hvornår trak Steve Spurrier sig fra coaching?

Spurrier trak sig tilbage efter 1976-sæsonen, og tog i 1978 sin første assistenttrænerstilling ved University of Florida. Hans første cheftrænerstilling var for Tampa Bay Bandits i United States Football League.

Anbefalede: