Er hantek-skoperne gode?

Indholdsfortegnelse:

Er hantek-skoperne gode?
Er hantek-skoperne gode?

Video: Er hantek-skoperne gode?

Video: Er hantek-skoperne gode?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, Marts
Anonim

Hantek tilbyder nogle af de bedste oscilloskoper derude til en meget rimelig pris. Deres produkter bliver brugt over hele verden, og mærket er både betroet og populært. De er ikke bygget til at skuffe, men snarere til at tilfredsstille deres brugere.

Hvorfor har jeg brug for et oscilloskop?

Et oscilloskop er et instrument, der grafisk viser elektriske signaler og viser, hvordan disse signaler ændrer sig over tid. Ingeniører bruger oscilloskoper til at måle elektriske fænomener og hurtigt teste, verificere og fejlsøge deres kredsløbsdesign. Et oscilloskops primære funktion er at måle spændingsbølger.

Hvordan fungerer oscilloskoper?

Et analogt oscilloskop fungerer ved at direkte påføre en spænding, der måles på en elektronstråle, der bevæger sig hen over oscilloskopskærmen. Spændingen afbøjer strålen op og ned proportion alt og sporer bølgeformen på skærmen. Dette giver et øjeblikkeligt billede af bølgeformen.

Hvorfor er oscilloskop dyrt?

Forbrugerenheder produceres i millioner, mens et sådant marked ikke eksisterer for digitale oscilloskoper. For det andet er oscilloskoper præcisionsanordninger. De skal gennemgå en streng kvalitetskontrol for at sikre, at de lever op til de forventede standarder. Dette øger omkostningerne yderligere.

Hvem bruger et oscilloskop?

Oscilloskoper bruges til en række anvendelser og i en række forskellige industrier. Nogle eksempler på fagfolk, der bruger oscilloskoper, er bilmekanikere, medicinske forskere, fjernsynsreparationsteknikere og fysikere.

Anbefalede: