Hvad betyder potentielt?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder potentielt?
Hvad betyder potentielt?

Video: Hvad betyder potentielt?

Video: Hvad betyder potentielt?
Video: What is Potential | Explained in 2 min 2024, Marts
Anonim

Potentiale henviser generelt til en aktuelt urealiseret evne. Udtrykket bruges på en lang række områder, fra fysik til samfundsvidenskaberne for at indikere ting, der er i en tilstand, hvor de er i stand til at ændre sig på måder lige fra den simple frigivelse af energi fra objekter til realiseringen af evner hos mennesker.

Hvad betyder det, når nogen siger potentielt?

potentielt Tilføj til liste Del. Brug adverbiet potentielt til at beskrive noget, der kunne ske eller kan være sandt. Dit baggårdsbladbrændingsprojekt er for eksempel potentielt farligt. Når der er mulighed for, at noget opstår eller bliver til virkelighed, så brug ordet potentielt.

Betyder potentielt muligt?

muligvis, men faktisk endnu ikke: potentielt nyttige oplysninger.

Hvad betyder potentiale simpelt?

1: chancen eller muligheden for, at noget vil udvikle sig og blive virkeligt Der er et potentiale for skade. 2: en evne eller kvalitet, der kan føre til succes eller ekspertise: løfte Hun har et stort potentiale som musiker. potentiale.

Hvad er de potentielle eksempler?

Potentiale defineres som muligheden for at blive til noget. Et eksempel på potentiale er de højeste karakterer, som en bestemt elev er i stand til. I stand til at være, men endnu ikke i eksistens; latente eller uudviklede. Et potentielt problem; et stof med mange potentielle anvendelser.

Anbefalede: