Hvad laver Kalani nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver Kalani nu?
Hvad laver Kalani nu?

Video: Hvad laver Kalani nu?

Video: Hvad laver Kalani nu?
Video: Юлия Трат и Ксения Пустовая о «Школе Диетологов» и новых травяных сборах Faberlic Herbal Tea 2024, Marts
Anonim

Ud over at danse har Kalani nu vlogs på sin YouTube-kanal for over 800.000 abonnenter. … Kalani's har også medvirket i projekter som filmen "Swiped" (2018) og i Brat tv-showet "Dirt." Hun ser stadig ud til at være venner med Kendall og delte en selfie med hende på Instagram i januar 2021.

Hvad har Kalani lavet siden Dance Moms?

Hendes nuværende strømpelinje er Pretty Feet af Kalani Hilliker, der sælges hos Claire's. Hun har dømt flere Miss Teen USA-finaler, og sammen med bedømmelsen koreograferet for deltagerne i 2018-konkurrencen. Endnu for nylig har Kalani optrådt som Sabrina, en af hovedpersonerne i Brat tv-serien Dirt.

Får Kalani hilliker en baby?

'Dance Moms' Star Kira Girard føder; Kalani Hillikers mor byder velkommen Søn Jett David Newman. "Dance Moms"-familien er lige blevet en lille smule større. Efter at have vist sin graviditetsrejse i sæson 5 af Lifetime reality-serien, bød Kira Girard tidligt onsdag velkommen til sit tredje barn, en søn.

Snakker Kalani med Abby?

“Kalani taler stadig og har et fantastisk forhold med alle børn og mødre, og selvfølgelig Abby, sagde hun.

Hvad er aldersforskellen mellem Kalani og Asuelu?

På trods af en splittelse, der ser ud til at være mere end sandsynlig, er 32-årige Kalani og 25-årige Asuelu stadig sammen og fortæller ET's Melicia Johnson, at de fortsætter med at arbejde på deres ægteskab.

Anbefalede: