Hvad er en scud-storm?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en scud-storm?
Hvad er en scud-storm?

Video: Hvad er en scud-storm?

Video: Hvad er en scud-storm?
Video: Scud Storm Spam - Command & Conquer Generals: Zero Hour 2024, Marts
Anonim

A Scud Storm var en bygning bevæbnet med ni toksinfyldte Scud-missiler, blandet med både sprængstoffer og miltbrand. På grund af rækkevidden, destruktive kraft og omkostningerne ved konstruktion blev dette våben betragtet som et 'supervåben'. … Som alle GLA-bygninger ville den efterlade et GLA-hul, når den blev ødelagt.

Hvem laver Scud-missiler?

Under den kolde krig brugte NATO "Scud" til at henvise til et specifikt missil, R-11, et sovjetisk våben til at angribe mål i Vesteuropa. Scuds blev fremstillet af the Votkinsk Machine Building Plant fra 1959 til 1984.

Hvorfor kaldes det et Scud-missil?

Et Scud-missil er et af en række taktiske ballistiske missiler udviklet af Sovjetunionen under den kolde krig. Det blev eksporteret bredt til både anden og tredje verdens lande. Udtrykket kommer fra NATO-rapporteringsnavnet knyttet til missilet af vestlige efterretningstjenester.

Er der stadig Scud-missiler?

The Scud er ude af produktion og er ikke længere i tjeneste hos det russiske militær. Afslutningen på den kolde krig betød ikke enden på Scud. Missilerne var først blevet brugt i konflikt under Iran-Irak-krigen, da iranske Scuds, købt fra Libyen, blev brugt mod irakiske byer.

Hvor nøjagtige er Scud-missiler?

Missilet måler 11,25 m i længden, 0,88 m i diameter og 5.900 kg ved affyring. Den har en rækkevidde på 300 km med nøjagtighed på 450 m CEP. Adskillige forskellige sprænghoveder blev udviklet til 'Scud B'-missilerne, herunder nukleare udbytter på mellem 5 og 70 kT, kemiske midler og konventionelt højsprængstof.

Anbefalede: