Kan planeswalkers være chefer?

Indholdsfortegnelse:

Kan planeswalkers være chefer?
Kan planeswalkers være chefer?

Video: Kan planeswalkers være chefer?

Video: Kan planeswalkers være chefer?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Marts
Anonim

Når du vælger en kommandør, skal du bruge enten et legendarisk væsen, en flyvemand med evnen til at være kommandør eller et par legendariske væsner eller flywalkere, der begge har partner. Det valgte kort eller par kaldes bunkens kommandør eller general.

Kan alle flyvandrere være chefer nu?

Det er sjældent, at en Planeswalker kan bruges som en kommandør i Magic: the Gathering, men her er de bedste, der kan udføre dobbelttjeneste. I Magic: The Gathering's Commander-formatet vælger spillere ethvert legendarisk væsen fra hele spillets historie, der skal bruges som deres dæks kommandør.

Kan legendariske planeswalkers være chefer i Brawl?

Enhver Planeswalker kan være kommandør uanset om de har evnen til at blive kommandør eller ej. Kun kort fra standard-lovlige sæt kan bruges; som følge heraf bruger Brawl sin egen forbudte og begrænsede liste. … Du kan bruge flere kopier af et hvilket som helst grundlæggende land i dæk med en farveløs kommandør.

Kan Geyadrone Dihada være en kommandør?

(3,93 gns.) Dette kortspil ser ud til at være lovligt i EDH / Commander.

Hvor mange flyvandrere kan være kommandør?

Selv om du teoretisk set kunne placere 99 Planeswalkers i dit dæk, vil det ikke give dig plads i dit dæk, så Landene kan kaste dem! Selvom du måske ikke er i stand til at bygge et funktionelt 99 Planeswalker Commander-dæk, kan du have en Planeswalker som din chef!

Anbefalede: